Portar

Välkommen till Crawford center Mariestad

Vi är Crawford center i Mariestad, vilket innebär att vi är återförsäljare av Crawfordportar, tillbehör och reservdelar till dessa. Portarna vi säljer kommer från en etablerad tillverkare som funnits länge i branschen och har en god känsla för kvalitet, säkerhet och stil. Portarna finns i många modeller och utföranden för att du ska kunna hitta vad som passar just dig och ditt garage. Vi hjälper dig gärna med rådgivning för att hitta rätt garageport, besök gärna vårt showroom för portar på Hantverkaregatan 13 i Mariestad. Vi utför även service på garageportar och kan självklart hjälpa till med monteringen av din garageport när du beställer ifrån oss. Vi servar och monterar garageportar till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. De allra flesta idag väljer att ha motorstyrning på sin port – vilket är väldigt bekvämt men det finns även andra alternativ. För bostadsrättsföreningar erbjuder vi även möjligheten att teckna serviceavtal med oss.

Våra tjänster gällande portar:

  • Försäljning av garageportar, takskjutportar, vipportar, sidoskjutportar och sido-/förrådsdörrar
  • Försäljning av portautomatik och tillbehör (t.ex. kodlås, handsändare, reservdelar)
  • Montering av garageportar
  • Service  – felsökning och reparation
  • Kostnadsfritt hembesök för mätning av port
  • Serviceavtal

Lite att tänka på när man väljer garageport:

  1. Hur använder du garaget? Behöver du isolerat eller räcker det med oisolerat? Om du i framtiden kommer vilja isolera garaget är det kanske smart att satsa på en isolerad port redan nu. Fundera också på hur stor bil du behöver kunna köra in genom porten och om du kanske kommer köpa större i framtiden.
  2. Se till att personen som monterar din garageport är certifierad. Garageportar som monteras med motor måste enligt lag ha en CE-märkning.
  3. Var noga med vart du köper din garageport. En garageport ska leva länge så välj leverantör med omsorg. Du vill ju helst att företaget ska finnas kvar den dag du behöver service eller reservdelar.

Broschyrer för takskjutsportar Smart och Superior samt programmering av handsändare och kodlås.

Har du problem med programmering hör av dig till oss så hjälper vi dig. Tel: 0501 – 39 30 98 Peder, porttekniker.

Alternativ gällande utseendet på Smart, Superior: 

Det finns 5 olika modeller, 7 standardfärger och tre olika ytskikt (brilliant, woodgrain, slät) att välja mellan. Portarna finns i 78 olika standardstorlekar. Utöver detta finns möjlighet att göra tillval såsom specialstorlek på porten, valfri färg enligt RAL/NCS, fönster, gångdörr och andra tillbehör som kodlås, nödlås och så vidare.

De 5 olika modellerna som finns är:

Trend, Style, Linea, Classic och Flair.

Standardfärger som finns att välja på: 

Trafikvit (RAL9016), Vit aluminium (RAL9006), Grå aluminium (RAL9007), Antracitgrå (RAL7016), Ljus ek 060, Mörk ek 070, Gråmetallic (DB703)

Ytstrukturer som finns att välja på: 

Woodgrain (träimitation), brilliant (små trekanter) och slät.

Tillbehör

Handsändare 2-kanals 868MHz

Handsändare 4-kanals 868MHz

Handsändare ZEN 2-kanals 868MHz

Handsändare ZEN 4-kanals 868 MHz

Trådlöst kodlås antracit

4-kanals, 868 MHz med 128 bitars AES-kryptering. IP55 med belysta metallknappar. För utanpåliggande väggmontage. Inkl 9V batteri.

Trådlöst kodlås silver

4-kanals, 868 MHz med 128 bitars AES-kryptering. IP55 med belysta metallknappar. För utanpåliggande väggmontage. Inkl 9V batteri.

Väggknapp inomhus med 10 m kabel.

Nödfrikoppling 

Krävs vid motordriven port om det inte finns någon annan ingång i garaget.

Handsändare 2-kanals 433MHz

Handsändare 4-kanals 433MHz

Trådlöst kodlås rostfritt stål 433 MHz

3-kanals, 433 MHz. För utanpåliggande väggmontage. Med bakgrundsbelysning. Inkl 9V batteri.

Kontakta oss

Behöver du snabb och professionell service? Kontakta oss idag.