Om företaget

Historia

El & Larmteknik grundades 1993 med inriktning på larm och olika säkerhetslösningar. Ganska snart därefter tillkom även elinstallationer och marin-el för fritidsbåtar. Vi har genom åren tillverkat kabelstammar åt båttillverkare som Nimbus och Forbina.

År 2012 gav vi oss in i garageport-branschen då vi övertog CRAWFORD-center i Skövde och blev portåterförsäljare. Året därpå flyttade vi den verksamheten hit till Mariestad och Hantverkaregatan 13 där vi idag har vårt kontor och utställning av portar.

Antalet anställda har varierat under åren men utgörs idag av 8 engagerade medarbetare med bred kompetens och servicekänsla.

Vi är främst verksamma i Mariestad med omnejd men har även frekvent uppdrag över resten av Skaraborg. Vår kundkrets består av alltifrån privatpersoner till bostadsrättsföreningar, företag, skolor och industrier.

Kunden i fokus:

Våra kunder utgör kärnan i vår verksamhet och du ska märka att vi jobbar för att tillgodose dina önskemål samtidigt som vi följer gällande lagstiftning och branschregler. Vår ambition är att ge snabb och professionell service. Vi är måna om att skapa goda och långsiktiga relationer med våra kunder – både stora som små.

Vårt motto är att kunna erbjuda våra kunder en trygghet som bygger på en bra helhetsprodukt och som uppfyller kundens krav och förväntningar.

  • Hög kvalitet på kompetens och service är en självklarhet samt att hålla lika hög kvalitet på våra produkter från välkända leverantörer.
  • Kundens säkerhetsfrågor hanteras med sekretess och i största förtroende.
  • Samtliga anställda uppfyller krav på kunnande och säkerhetstänkande samt vidareutbildas i takt med nya produkter.